+31 35 69 40 911

Over HPG

Hugenholtz Property Group is een geheel zelfstandig bedrijf, gespecialiseerd in de realisatie van bouwprojecten, waarbij men optreedt als onafhankelijke opdrachtgever. De directie en staf beschikken over een jarenlange ervaring met projectontwikkeling (kantoren, bedrijfsruimten, hotels en woningen), bouw en renovatie van onroerend goed. De ontwikkeling, directievoering en kwaliteitsbewaking worden door de technische staf uitgevoerd.

Kwaliteit in elke fase

Juist doordat HPG het hele traject – van idee tot en met realisatie- overziet, worden alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd. HPG organiseert en coördineert, voert onderhandelingen met overheden en toeleveranciers, schakelt de juiste architecten, constructeurs, bouwers en technici in.

HPG voert de bouwdirectie, houdt de hand aan planningen en toetst elk onderdeel aan zowel kostenramingen als aan het programma van eisen. In elke fase bent u zeker van een maximale inbreng en controle, in elke fase bent u zeker van kwaliteit. Een manier van werken en samenwerken die tot aansprekende resultaten leidt. Binnen de grenzen van het budget of de vastgestelde huurprijs wordt het project gerealiseerd.

Duurzaamheid

De projecten die HPG in samenwerking met investeerders en gebruikers realiseert, onderscheiden zich op alle onderdelen. Toonaangevende architecten, hoogwaardige (energie)techniek, duurzame en milieuvriendelijke materialen. Altijd een niveau hoger, maar zonder overbodige luxe. Gebruik van de beste materialen en state-of- the-art technologie verlaagt huurders- en onderhoudskosten, bespaart energie en verhoogt efficiency en comfort.

Actueel

Woningbouw bij Tergooi Hilversum komt op stoom

Twintig jaar is er gewerkt aan de voorbereiding van Landgoed Monnikenberg, het mini-woonwijkje voor welgestelden dat verrijst bij ziekenhuis Tergooi in Hilversum. Inmiddels is in opdracht van Hugenholtz Property Group gestart met de bouw.
» meer informatie

NU IN VERKOOP: 24 nieuwbouwappartementen in landschappelijke setting

Landgoed Monnikenberg Hilversum biedt nieuwbouwappartementen in landschappelijke setting
» meer informatie

Landschappelijk wonen op de Monnikenberg

Eerste fase: bouw appartementen Op het terrein van HPG Hilversum B.V. komt het thema “landschappelijk wonen” tot uitdrukking in appartementengebouwen voor zowel verkoop als verhuur met een unieke en luxe uitstraling. De karakteristiek is wonen in het bos aan een open heide veld, ...
» meer informatie
Top